Spring naar de inhoud
Home » Labotanik

Labotanik

LABOTANIK

  Artistieke groeiTUIN
  0 tot 2 JAAR

Na de artistieke speelruimte CABAN creëert De Spiegel een tuin waarin je mag voelen en proeven, bloeien en groeien. Een lusthof voor de ogen, oren en vooral voor de verbeelding.
In deze tuin worden kleine kinderen iets groter, ze proeven er samen met hun ouders of begeleiders van muziek, beweging of beeld. Op elke ooghoogte zijn er andere dingen te ontdekken. 

Ze kunnen zitten, liggen of rondkruipen.
Ze mogen meezingen, trommelen, dansen en klappen.

Tussen de zwierige krulkolen, trippelende koolmezen en wuivende fluitekruid duiken muzikanten, dansers of beeldenmakers op. Zij laten zich bestuiven door zowel de tuin als het publiek, ze vangen wat er in de lucht hangt en planten muziek, dans of beeld. 

Daar groeien in de loop van een sessie wonderlijke klanken, bewegingen of vormen uit. En net als echte tuiniers in echte tuinen, grijpen de kunstenaars in LABOTANIK ook in op de begroeiing, de paadjes en zaadjes.

CREDITS

Regie: Karel Van Ransbeeck
Decor: Wim Van de Vyver en Karel Van Ransbeeck
Vormgeving textiel: Manoeuvre vzw en De Vaartkapoen vzw
Lichtontwerp: Alain Ongenaet
In samenwerking met vele artiesten
Nicolas Ankoudinoff, Adil Benhsain, Jotka Bauwens, Astrid Bossuyt, Danaé Bosman, Dries De Maeyer, Anne Marie Honggokoesoemo, Romeo Lothy Bampende, Christophe Pochet, Fien Van Damme, Joeri Wens, Anke Zijlstra, … en vele andere. 

Duur voorstelling: 90 minuten

Speellijst LABOTANIK

©AP-Hogeschool studenten